Spedizione gratuita in Italia Ilmainen toimitus Italiassa yli 199 € + alv. Sisilia ja Sardinia mukaan lukien. Pienet saaret eivät sisälly

Spedizione gratuita in Italia Ilmainen toimitus Italiassa yli 199 € + alv. Sisilia ja Sardinia mukaan lukien. Pienet saaret eivät sisälly

Ammattimainen jäähdytys

Ristoattrezzaturesta voit ostaa laadukkaita ammattikäyttöön tarkoitettuja kylmälaitteita, kuten kylmätiskit ja -pöydät, kylmäkaapit ja pakastimet, leivonnais- ja juomalaitevitriinit, jäätelökoneet ja -tiskit, pikajäähdyttimet ja paljon muuta, markkinoiden parhaaseen hintaan.

    1983 Tooted
    Filtreeri järgi
    Kättesaadavus:
    Promotions:
    Hind

    Sorteerimine

    Kaikki valitsemamme elintarvikkeiden jäähdytykseen tarkoitetut ammattikäyttöön tarkoitetut laitteet, kuten kylmätiskit ja -pöydät, puhallusjäähdyttimet, kylmävarastot ja pakastimet, jäätelökoneet ja -tiskit, vitriinit leivonnaisille, pizzoille, sushi-baareille, virvoitusjuomille ja muille tuotteille, ovat välttämättömiä laitteita, jotka on tarkoitettu elintarvikkeiden puhallusjäähdyttämiseen, pakastamiseen tai alhaisen lämpötilan ylläpitämiseen, kun elintarvikkeita on säilytettävä kylmässä ympäristössä niiden aistinvaraisen laadun säilyttämiseksi.

    Jäähdytys, pakastaminen ja pikajäähdytys.

    Jäähdytys, pakastaminen ja pikajäähdytys ovat ammattikokkien ja -keittiöiden käyttämiä tärkeimpiä menetelmiä elintarvikkeiden säilyttämiseksi, raaka-aineiden väistämättömän pilaantumisen viivyttämiseksi ja ihmiselle haitallisten bakteerien kehittymisen välttämiseksi.

    Jäähdytys on elintarvikkeiden säilytysmenetelmä, jossa tuotteet pidetään alhaisessa lämpötilassa ilman, että elintarvikkeen sisällä oleva vesi jäätyy. Tätä varten ne säilytetään lämpötilassa, joka on välillä 0 °C-10 °C. Lämpötilan lisäksi on otettava huomioon myös säilytysympäristö, erityisesti kosteus: sopimaton tila voi johtaa ikäviin seurauksiin, kuten tuotteen ominaisuuksien menettämiseen, haitallisten mikro-organismien kehittymiseen, kuihtumiseen tai ruskettumiseen. Laitteiden pitäminen täydellisen puhtaana takaa asianmukaisen ilmankierron kennojen tai seinien sisällä, mikä on välttämätöntä, jotta koneet toimisivat kunnolla.

    Pakastaminen on tekniikka, jolla elintarvikkeita säilytetään laskemalla tuotteen lämpötilaa merkittävästi. Se kehittyy kahden vaiheen kautta: ydintyminen, jolloin muodostuu jääkiteitä, ja kasvu, jolloin kiteet kasvavat yhä suuremmiksi. Jotta elintarvikkeet voidaan pakastaa, ne on saatettava -18 °C:n ja -25 °C:n väliseen lämpötilaan: nämä lukuarvot takaavat parhaan mahdollisen turvallisuuden kaikentyyppisten elintarvikkeiden, niin raakojen kuin kypsennettyjenkin, säilymisessä. Lisäksi on tärkeää tietää, että teollisella tasolla lämpötilaa pidetään pikajäähdytettynä vain, jos se voidaan pitää noin -30°/-50°C:ssa: tämä on tilanne, jossa elintarvikkeiden nopea pakastaminen tai pakastaminen tapahtuu määritelmän mukaisesti.

    Pikajäähdytys on erityinen menettely, jossa käytetään pikajäähdyttimeksi kutsuttua laitetta, jonka avulla elintarvikkeet jäähdytetään nopeasti: noin 90 minuutissa elintarvikkeiden sisälämpötila laskee noin 3 asteeseen, mikä on ihanteellinen säilyvyyden kannalta. Nopeasti aikaansaatu kylmyys vaikuttaa bakteriostaattisesti ja estää bakteerien lisääntymisen. Tuote voidaan myös pakastaa, jotta sen aistinvaraiset ominaisuudet säilyvät ennallaan.

    Tämä säilöntätekniikka auttaa

    • Alentaa kypsennetyn ruoan lämpötilaa ennen sen pakastamista;
    • alentaa raakaruoan lämpötilaa terveysriskien välttämiseksi;
    • minimoida tuotteen bakteerikontaminaation mahdollisuus;
    • Säilyttää elintarvikkeen ominaisuudet ja estää niiden häviäminen tuntien tai päivien kuluessa;
    • Vältetään elintarvikkeiden helppo ja nopea pilaantuminen ja siitä johtuva rahan ja elintarvikkeiden tuhlaus.

    Energiamerkintä: mitä se on ja milloin se on pakollinen.

    Energiamerkintä on asiakirja, joka antaa kuluttajille tietoa kunkin myytäväksi valmistetun kodinkonemallin ominaisuuksista ja energiankulutuksesta. Italiassa, kuten muissakin Euroopan maissa, energiamerkintää koskevaan asetukseen on tehty joitakin muutoksia, ja se on nyt pakollinen vain seuraaville EU:n markkinoille saatetuille laitteille: jääkaapit ja pakastimet, pyykinpesukoneet, kuivausrummut, astianpesukoneet, sähköuunit, sähkölamput, ilmastointilaitteet, kattilat ja lämmitysjärjestelmät. Merkintä ei sitä vastoin ole tarpeen kaikkien sellaisten tavaroiden osalta, jotka ovat välttämättömiä pelkkään tuotteiden esillepanoon eivätkä niiden säilyttämiseen.

    Mitä ammattimaisia kylmälaitteita löytyy Ristoattrezzaturesta?

    Ristoattrezzaturesta voit ostaa satoja toimivia ja laadukkaita tuotteita elintarvikkeiden jäähdyttämiseen ja pakastamiseen, kuten esim:

    • Jäähdyttimet
    • Jääkaapit ja pakastimet
    • Kylmätiskit ja takatiskit baareihin, jäätelöbaareihin, pizzerioihin, kalakauppoihin, itsepalvelu- ja lihakauppoihin.
    • Viinikellarit
    • Kylmien juomien annostelijat
    • Slush-koneet
    • Jäätelö- ja pehmytjäätelökoneet
    • Jääpalakoneet
    • Jäähdytetyt pöydät
    • Maistelukaapit ja vitriinit virvoitusjuomille, jäätelölle, leivonnaisille tai sushille.
    • Pakastekaapit
    • Jäähdytetyt jätelaatikot
    • Jäähdytetyt viinikellarit/pullot
    • Juoma-asemat
    • Jäähdytetyt seinäkaapit

    Haluaisitko saada tietoa Ristoattrezzaturen ammattikalustosta?

    Ota nyt yhteyttä ja toteuta unelmasi baarin perustamisesta, jonka olet aina halunnut. Ostaminen Ristoattrezzaturesta ei ole koskaan ollut näin helppoa ja turvallista!