Spedizione gratuita in Italia Ilmainen toimitus Italiassa yli 199 € + alv. Sisilia ja Sardinia mukaan lukien. Pienet saaret eivät sisälly

Spedizione gratuita in Italia Ilmainen toimitus Italiassa yli 199 € + alv. Sisilia ja Sardinia mukaan lukien. Pienet saaret eivät sisälly

Lihahiomakone

Jos haluat perustaa uuden lihamyymälän tai lihakaupan, tarvitset varmasti ammattimaisen sähkö- tai käsikäyttöisen lihamyllyn ja lukuisia välineitä, joilla voit valmistaa gourmet-tuotteita asiakkaillesi. Ristoattrezzaturesta voit valita kymmenistä ammattikäyttöön tarkoitetuista laitteista markkinoiden parhaaseen hintaan!

    Sorteerimine

    Jos haluat perustaa uuden lihamyymälän tai lihakaupan, tarvitset varmasti ammattimaisen lihamyllyn ja lukuisia välineitä, joilla voit valmistaa gourmet-tuotteita asiakkaillesi. Sähköinen lihamylly ei ainoastaan helpota elämääsi keittiössä, sillä sen avulla voit valmistaa reseptisi nopeammin ja helpommin, vaan se tarjoaa myös toisen suuren edun: sinulla on aina käytettävissäsi tuoreita ja terveellisiä raaka-aineita ilman säilöntäaineita tai lisäaineita, toisin kuin teollisessa tuotannossa.

    Ammattimainen lihamylly, ihanteellinen työkalu lihanjalostukseen.

    Tuore jauheliha säilyttää aistinvaraiset ominaisuutensa, varsinkin jos käytetään konetta, joka ei ylikuumenna sitä. Tämä ei rajoitu vain tuoreeseen jauhelihaan: lihamyllyllä voit valmistaa herkullista sianmakkaraa, kanamakkaraa, kalkkunamakkaraa tai mitä tahansa lihaa sekä salamia, lihapullia ja nakkeja vain parhaista raaka-aineista.

    Yhdistetyissä jauheliha- ja raastinmyllyissä taas jauhelohko on helposti irrotettavissa, jotta se on helppo puhdistaa, ja raastinosassa (ihanteellinen myslin, kovien juustojen, keksien, leivän, kuivattujen hedelmien jne. käsittelyyn) on painekahva, jossa on lukitusjärjestelmä, joka pysäyttää laitteen, kun se avataan.

    Verkkokaupastamme voit ostaa myös ammattikäyttöön tarkoitettuja jäähdytettyjä lihamyllyjä, jotka tukevat erittäin suurta työmäärää ja estävät käsiteltävien raaka-aineiden ylikuumenemisen. Tässäkin tapauksessa jauhatusyksikkö voidaan erottaa kokonaan koneen rungosta, jolloin jokainen yksittäinen osa voidaan desinfioida perusteellisesti ja tehokkaasti.

    Mitkä ovat sähköisen lihamyllyn ominaisuudet?

    Ristoattrezzaturesta löydät kymmeniä erilaisia malleja, jotka eroavat toisistaan hinnaltaan ja toiminnoiltaan. Jos haluat selvittää, mikä on sinulle sopiva, aloita arvioimalla, mihin käyttötarkoitukseen haluat käyttää sitä.

    Jos etsit tuotetta, jota voit käyttää satunnaisesti ja pienille lihamäärille, keskihintaisen tuotteen ostaminen on enemmän kuin riittävää. Jos taas vietät paljon aikaa keittiössä tai lihakaupassa, sinun kannattaa harkita ammattimaisen suorituskyvyn omaavan keskitasoisen tuotteen ostamista.

    Olipa budjettisi mikä tahansa, on muutamia ominaisuuksia, joita sinun on harkittava huolellisesti, jotta voit olla tyytyväinen tuotteeseen:

    • Materiaali, josta se on valmistettu: jauhatusyksikkö on valmistettu elintarvikekelpoisesta valuraudasta (teräsversio on saatavana vain lisävarusteena joihinkin malleihin);
    • potkurin teho ja kierrokset;
    • peruutustoiminnon olemassaolo.

    Mitä on hyödyllistä tietää laadukkaan jauhelihan saamiseksi?

    Olet varmasti huomannut, että nuorta lihaa, esimerkiksi naudanlihaa, kypsennettäessä se menettää paljon vettä, varsinkin jos sitä ei ole kasvatettu luonnollisissa olosuhteissa. Laadukkaan jauhelihan saamiseksi on välttämätöntä säilyttää nämä solujen sisältämät pienet vesivarastot: lihan leikkaaminen pieniksi paloiksi on yksi asia, jauhaminen, muhinointi ja puristaminen on toinen! Jauhatusta ei käytetä "mehun" saamiseksi lihasta kypsennyksen aikana, vaan päinvastoin, se on hyödyllistä veden säilyttämiseksi leikkaamalla liha mahdollisimman oikein. Jauhelihan laadulla on suuri merkitys!

    Miten voin puhdistaa jauhelihakoneen?

    Irrota ensin jauheliha pistorasiasta, jos se on sähkökäyttöinen. Pura kone irrottamalla pyörivä terä ja irrota säiliö kahvasta tai moottorista. Täytä lavuaari tai pesuallas erittäin kuumalla vedellä ja astianpesuaineella: upota osat saippuaveteen välttäen sähköosia. Hankaa osat harjalla ja varmista, ettei liitososien väliin ole jäänyt lihan jäänteitä. Huuhtele ja kuivaa lopuksi paperipyyhkeillä.

    Haluatko saada tietoa Ristoattrezzaturen ammattimaisista lihakauppa- ja herkkukauppalaitteista?

    Ota meihin yhteyttä nyt ja toteuta unelmasi aina haluamasi tilojen perustamisesta. Ostokset Ristoattrezzaturesta eivät ole koskaan olleet helpompia ja turvallisempia!