Spedizione gratuita in Italia Ilmainen toimitus Italiassa yli 199 € + alv. Sisilia ja Sardinia mukaan lukien. Pienet saaret eivät sisälly

Spedizione gratuita in Italia Ilmainen toimitus Italiassa yli 199 € + alv. Sisilia ja Sardinia mukaan lukien. Pienet saaret eivät sisälly

Hotellerie

Unenomaisen ilmapiirin luominen on jokaisen hotelliammattilaisen tavoite: yllätä asiakkaasi kiinnittämällä huomiota yksityiskohtiin ja valitse trendikäs muotoilu hotellin varusteisiin. Tutustu Ristoattrezzaturen laajaan hotelli- ja hotellitarvikevalikoimaan!

    Sorteerimine

    Varmistaaksesi vieraillesi korkeimman mahdollisen palvelutason Ristoattrezzature tarjoaa sinulle laajan valikoiman erityisiä ja toimivia hotellitarvikkeita. Uudista kaikki tilat majoitusliikkeessäsi: eteisestä huoneisiin. Valitse kymmenistä hotellitarvikkeista verkossa: hedelmämehu- tai muroannostelijoista pyöreisiin tai suorakaiteen muotoisiin kannellisiin chafing-astioihin aamiaisaikaan, sähköpyyhkeistä digitaalisiin kassakaappeihin, jotka tekevät huoneistasi turvallisempia.

    Ristoattrezzaturen valitsemat hotellitarvikkeet takaavat kestävyyden ja laadun sekä ajanmukaisen muotoilun.

    Hotellitarvikkeet oleskelutiloihin

    Tarvitseeko loungehenkilökuntasi hotellitarvikkeita, kuten tarjoiluvaunuja, jälkiruoka-, juusto- ja alkupalavaunuja, kylmä- tai lämpövaunuja? Hotellitarvikkeistamme löydät kaiken, mitä tarvitset keittiötarvikkeiden ja -välineiden uusimiseen tai laajentamiseen. Tutustutaanpa joihinkin niistä.

    Hotellitarvikkeet: paistokasetti

    Chafing dish on välttämätön väline, jos työskentelet ravintolassa tai järjestät buffetteja ja juhlaillallisia. Sillä on kaksi tehtävää: se pitää kypsennetyn ruoan kuumana ja kylmän ruoan kylmänä. Tässä hotellivarusteessa on 430 ruostumattomasta teräksestä valmistettu sisäkaukalo, jossa voi olla kuumaa vettä ruoan lämmittämiseen paistinpannulla tai jäätä, kylmää vettä ja/tai jäähdytyselementtejä.

    Chafing-maljalla on kansi, joka voi olla joko irrotettava tai liukuva: ensimmäisessä tapauksessa kansi liukuu kokonaan ylähyllyn alle, jälkimmäisessä tapauksessa se ulottuu 180° tai 90° auki. Monissa chafing-astioissa on sähkökierukka ja erityinen liitäntä, jonka sisällä on termostaatti, joka nostaa veden lämpötilan korkeaksi ja/tai pitää lämpötilan alhaisena käytön aikana. Miten voitte pärjätä ilman tällaista tuotetta?

    Tarvikkeet hotelleille ja B&B:lle: juoma- ja muroannostelijat.

    Juoma- ja muroannostelijat ovat välttämättömiä kaikissa aamiaista tarjoavissa hotelleissa, ja ne ovat olennainen valinta hotellien ja majatalojen tarvikkeiden joukossa. Annostelijat ovat myös erittäin hyödyllisiäjärjestettäessä tapahtumia, kuten kongresseja tai liiketapaamisia, joiden aikana tarjotaan usein kansainvälisiä aamiaisia tai virvokkeita taukojen aikana, ja ne ovat hyvä vaihtoehto ruokahävikin välttämiseksi. Valitse ne hotellitarvikkeeksi. Näin estät ruoan vahingoittumisen vääränlaisen säilytyksen vuoksi ja voit järjestää paremmin vieraiden palveluun ja virvokkeisiin tarkoitetut kerrokset. Hotellilaitteet Ristoattrezzature tarjoaa hotellitarvikkeita, kuten ammattimaisia hygieniavälineitä, laadukkaita keittiö- ja oleskelutilalaitteita lyömättömään hintaan. Luettelo sisältää uusimmat hotellerie-laitteet: pesukoneet, jääkaapit, uunit ja paljon muuta.Luotettavuus ja laatu takaavat yrityksesi maksimaalisen tehokkuuden ja asiakastyytyväisyyden.

    Haluatko saada tietoa hotellilaitteista, jotka tekevät hotellistasi toimivan ja viihtyisän?

    Ota meihin yhteyttä nyt, niin voit toteuttaa unelmasi perustaa paikka, jonka olet aina halunnut. Ostaminen Ristoattrezzature hotellikalusteet verkossa ei ole koskaan ollut näin helppoa ja turvallista!